lauantai 29. heinäkuuta 2017

Remontti etenee ja vanhasta tulee uutta

Hei ja anteeksi! Tässä ja kesäkuun alun välissä ehti olla kesälomaa kaksi viikkoa (viikko Kreikassa ja viikko Lapissa), vesivahinkoremontti alkoi (pian valmis!) ja nyt on taas lomailtu viikko ja vielä seuraavankin saa luvan kanssa pötköttää ja hössöttää kotona.

 Keittiö sai uuden ihanan kattovalaisimen ja riisipallovalot muuten vaan.

 Tässä on vihdoin ja viimein eteisen uusi lattia (+ matto). Kuva on pimeä koska odotamme sähkäriä, vessasta ja eteisestö puuttuu sähköt kokonaan.

 Ostin tori.fistä vanhan, mäntyisen puhelinpöydän. Maalasin sen ja vaihdoin vetimet.
 


 En tiedä mikä tee se itse-into muhun on siirtynyt, koska näitäkin jakkaroita jaksoin kaksin kappalein hioa ja maalata uusiksi. Myös shoppailua on harrastettu kotiin liittyen paljon, paikallisen Millan putiikin (voi apua mikä ihana valikoima Riviera Maisonia ym!) ale on koluttu moneen kertaan läpi ja aina vain isompien kassien kanssa lähdetty kotiin. Täytyykin ensi kerralla laittaa mitä löytöjä olen tehnyt.

Nyt kun kotona rupeaa näyttämään taas normaalilta, on oikeastaan aika ihanaa viettää kesälomaa vaan kotona. Varasin kirppispöydänkin siivousintoilun vallassa ja nyt on läjäpäin tavaraa hinnoiteltu ja maanantaina alkaa (toivon mukaan) kova myynti. Siltikin tätä tavaraa tuntuu vain riittävän ja riittävän..

Nyt lähden saunan lauteille itsekseni nauttimaan, kun mies on elokuvissa! Toivottavasti säät hellisivät meitä pitkin Suomea nyt edes hetkisen :) Vaikka tässä harmaudessa ja vilussa on ollut ihana pitää takassa tulta ja poltella kynttilöitä..
  

3 kommenttia:

 1. Hei, sain kuulla blogistasi tänään. Hieno nimi blogillasi ja talollanne. Inspiroiduin, kun näin ennen ja jälkeen kuvasi. Olet saanut hienosti uudistettua vanhoja huonekaluja. Onnea ja menestystä blogillesi, jään seuraamaan, miten remontit ja kodin sisustaminen edistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos paljon kommentistasi, katsotaan miten tämä etenee! :)

   Poista
 2. Olen odottanut malttamattomana blogiisi uutta päivitystä. Onkohan tiedossa?

  VastaaPoista