maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kukkaron keventämisen helppous

Tässä tulisi niitä lupailemiani löytöjä sieltä Millan putiikista. Se on vaarallinen paikka käydä edes pyörähtämässä.
 Ihania Riviera Maisonin teekuppeja 4 kappaletta. Ihailin näitä joskus ja nyt kun myin vanhan astiaston niin ostin näitä valkoisten lautasten kavereiksi.

 Meillä kävi vieraita lauantaina ja olin leiponut kolmen suklaan juustokakkua. Sitä jäi jonkun verran niin maanantai alkoi mukavasti herkutellen.
 Ihana, ihana vesihyasintista valmistettu tarjotin. Siinä kököttää nyt useimmin käytetyt teet ja oliiviöljyt. Samasta materiaalista oli aikaisemmin Clas Ohlsonilta ostettu "kori", jossa oli neljälle pullolle tms paikat. Tämä on jotenkin monikäyttöisempi kun kaikki mahtuvat samaan paikkaan.

 Kaksi pientä tarjotinta, tulevat lähinnä "lasinalusiksi" sekä viinilasimerkkejä.

 Kaksi kappaletta kierrätetystä puuvillasta valmistettuja tyynynpäällisiä, niin ihanat poskea vasten, kelpaa ottaa pienet nokkaunet :)

 Collected memories-taulu. Meinasin Finnmarilta ostaa samantyyppisen, mutta tälle jäi alen jälkeen paljon vähemmän hintaa kuin sille toiselle.

 Viimeisenä muttei vähäisimpänä, kaksi kovin pientä kynttilänjalkaa ja niihin pari pakettia kynttilöitä. Ostin vielä jälkikäteen ruusun ja shampanjan tuoksuisen kynttilän, se pääsee meidän uuteen vessaan tuoksumaan (nuuhkuttelin tätä niin vanhempieni luona että äiti käski lopettaa imppaamisen :D).

Pohjoisen lomareissulla paloi kyllä myös rahaa, uskomatonta mutta totta. Tehtiin parina päivänä reissu Haaparanta-Tornio-akselille ja siinä on kauppakeskus nimeltä Rajalla. Oli paljon paremmat alet kuin täällä kotikulmilla. Pentikiltä ostin vessaan maton ja jalallisen tarjoiluastian/tarjottimen. Tietysti H&M:stä löytyi jotain pientä ja Kicksiltä myös. Torniossa on Tokmannin kaltainen liike Säästö-Tex. Ulkonäkö hämää, sillä liikkeen sisustusosasto on aivan oma maailmansa. Sieltä löysin kauniita (muovisia) tarjoiluastioita tekstillä eat, drink, enjoy. Haaparannan puolella on Clas Ohlsonin tyyppinen liike Rusta, jonne upposi rahaa myöskin. Muutamat verhot, tuoksukynttilöitä, astioita, matto.. You name it. Erona Ohlsoniin on se, että täällä on enempi sisustustuotteita. Jos vaan on mitään asioita tuonne suunnalle niin ehdottomasti suosittelen Säästö-Texiä että Rustaa, niin mielettömiä löytöjä tehnyt sieltä joka kerta!

Nyt täytyy alkaa säästölinjalle. Kodin remontoiminen on saanut fiiliksen, että kaikki vanha vaihtoon ja uutta tilalle. Ostoslistalla on enää ainoastaan huonetuoksut eteiseen ja keittiöön. En vaan osaa päättää, ostanko LuinSpalta tuoksun, joka on myös meillä kylpyhuoneessa vai jonkun tuolta ihanasta Millan putiikista, jossa on useita hyviä vaihtoehtoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti