maanantai 20. helmikuuta 2017

Extempore saunaremppa.

Heissan!
Vakuutusyhtiö ilmoitti ettei maksa vesivahinkoon liittyen euron euroa. Kaikki dokumentit osoittavat että virhe oli putkimiehen ja nyt odotellaan putkimiehen vakuutusyhtiön kantaa asiaan. Jos ei sopua synny niin käräjät kutsuu. Onhan tää ihan sairasta että yli 1,5kk ollaan oltu ilman lämmintä vettä. Pieni masennus meinaa vallata mielen ja tätä oiretta olen hoitanut shoppaamalla.
Tämän ihanan vanhan tyylisen taulun löysin Kärkkäiseltä ja hintaa oli vajaat 12€, jopa mies tykästyi tähän ja se pääsikin keittiön seinälle roikkumaan.

Uusi lämminvesivaraaja on tilattu ja se saapunee tällä viikolla. Tilasimme saunaan lauteiden alle asennetavan mallin, jotta varaaja ei veisi tilaa pienessä vessassa. Tämä tarkoitti että saunasta pitää lauteet purkaa ja tulimmekin siihen tulokseen että puretaan koko sauna.

Sauna/kylpyhuoneremonttia oltiin kyllä suunniteltu mutta lähinnä muutaman vuoden päähän. Se ja wc-remppa nyt vaan aikaistuvat, köyhäksihän tämä tilin vetää mutta toisaalta ihana saada uutta ja oman maun mukaista.Vielä kun päästään miehen kanssa yhteisymmärrykseen laatoista ynnä muista.. :)

Tällä viikolla kylppärin seinät ja lattia tasoitetaan, laitetaan vesieristeet ym ja ensi viikolla alkaa todennäköisesti laatoitus. Elämme jännittäviä aikoja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti