keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Vinkkejä vesivahingosta selviytymiseen.

1.Coca-Cola. Paljon Colaa. Muutenkin Colaan addiktoituneena sitä on kulunut kahta enempi. Mieheni on onneksi varmistanut että sitä on aina jääkaapissa saatavilla.

2. Asiasta puhuminen. Kaikki, jotka ovat erehtyneet kysymään asiasta niin ovat saaneet kuulla sen kaikkia yksityiskohtia myöten. Parasta puhuminen on esimerkiksi töissä, poissa siitä tilasta joka on menossa remppaan. Kotona miehen kanssa tästä on turha enää puhua: kaikki kaaos on silmien alla ja taas on surussa pitelemistä.

3. Uuden suunnittelu. Olen kahlannut monia lattiaesitteitä, roikkunut Pinterestissä yötä päivää ja selannut vanhoja sisustuslehtiä. Meillä on kovin pieni wc ja kaiken lisäksi siellä sijaitsee vielä pyykinpesukone (olisipa tässä talossa kodinhoitohuone..).


Tässä muutama Pinterestin löytö. Meillä toisella seinällä sijaitsee hormi ja takan piippu, joten olisi ihanaa jos sen vanhan tiilen saisi jätettyä jotenkin esiin. Olen myös miettinyt sen käsittelemistä laastilla tai vastaavalla, että pinta jäisi "teolliseksi". Mieheni ei ole vielä samaa mieltä kanssani mutta onneksi käännytystyölle on aikaa.. :)

4. Kirpputorit. Olen kovasti etsinyt ideoita kirpputoreilta, jos sieltä vaikka löytyisi jokin vanha wc-paperiteline tai muuta sopivaa. Kovin rauhoittavaa tämä kiertely ei toistaiseksi ole ollut koska kirppikset ovat olleen vain täynnä roskaa. Kuka myy tyhjiä viinipulloja tai vhs-kasetteja?

5. Greyn anatomia. Se jos mikä saa ajatukset pois ympärillä olevasta sekasorrosta, kun keskittyy sydän- ja aivoleikkauksiin.

Viime viikolla putkimies kävi purkamassa varaajan ja se lähti valmistajalle tutkittavaksi. Emme ole vieläkään kuulleet että kuka korvaa ja mitä. Kolmisen viikkoa ollaan nyt eletty ilman lämmintä vettä kotona ja pyykitkin pestään sukulaisilla (pyykinpesukone hajosi siis tässä rytäkässä kun se sijaitsi lämminvesivaraajan alapuolella). Kummasti päivä päivältä arvostaa enempi lämmintä vettä, joka tulee suoraan hanasta eikä vedenkeittimestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti